Palvelut

Oikein mitoitetut ja tehokkaasti tuotetut ympäristöhuollon palvelut säästävät kustannuksia ja luonnonvaroja. Tarjoamme ympäristöhuoltopalvelut suunnittelusta keräykseen ja raportointiin.

Saavutamme ympäristötavoitteesi

Hallitsemme kokonaisvaltaisesti kaikkia jätemateriaalivirtoja, joita syntyy toimintanne sivutuotteena: järjestämme keräysvälineet, noudamme, kuljetamme ja toimitamme jätteet uudelleen hyödynnettäviksi.

Käytännön tilanteissa erittäin asiantunteva ja nopeasti reagoiva asiakaspalvelumme on myös helposti tavoitettavissa – puhelinpalvelussamme ei tarvitse jonotella pitkään, ja sähköposteihin sekä tilauksiin vastaamme pääsääntöisesti jo saman arkipäivän aikana.

Keräämme kaikki tavanomaiset jätteet, kuten keräyspaperin, muovin, metallin, lasin, biojätteen, pahvin ja polttokelpoisen jätteen. Lisäksi meillä on keräysvälineitä myös vaativiin tarkoituksiin, esimerkiksi:

  • Luottamuksellinen aineisto, kuten asiakirjat,
    lomakkeet, kovalevyt, muistikortit
  • Vaaralliset jätteet, kuten maalit, liimat, aerosolit ja paristot
  • SER-jätteet, kuten tietokoneet, kännykät ja kylmälaitteet
  • Erotinkaivojätteet, kuten REK, HEK, SVK, PEK, NOK sekä tuotamme materiaalivirroista kattavat raportit toimintanne kehittämiseksi myös vaativiin tarpeisiin

Seuraamme aktiivisesti myös lajitteluastioiden täyttöastetta ja teemme tarvittaessa muutoksia tyhjennysväleille, jotta esim. turhia kustannuksia aiheuttavilta hukkanoudoilta voitaisiin välttyä. Suurimpiin keräysvälineisiin on mahdollista ottaa käyttöön myös automaattihälytykset, joilla esim. pahvipuristimen täyttymisestä lähetetään automaatti-ilmoitus asiakaspalveluumme.

Kiinnostuitko kierrättämisestä?

Ole yhteydessä!