Rekrytointi

Miltä tuntuisi kuulua porukkaan, joka haluaa olla asiakkaalleen tehokkain ja taloudellisin kierrätysalan kumppani, ympäristön parhaaksi?

Töihin Verdikselle

Miltä tuntuisi kuulua porukkaan, joka haluaa olla asiakkaalleen tehokkain ja taloudellisin kierrätysalan kumppani, ympäristön parhaaksi? Tule vahvistamaan Suomen tiimiämme!

Me Verdiksellä toimimme Pohjoismaissa, mutta samaan aikaan työskentelemme vahvasti omilla markkinoilla. Suomen alue onkin itsenäisesti johdettu, jolloin olemme lähellä asiakasta ja jokaista työntekijäämme.

Kaikkia Verdislaisia yhdistää päämäärä toimia tehokkaasti ja luotettavasti – siksi meillä työskentelee osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Yhdessä ylläpidämme avointa ja hyvää työilmapiiriä, yhteisöä, jossa on hyvä olla.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme TÄSTÄ.  Avoimen hakemuksen voit lähettää TÄSTÄ. 

Verdis on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa

Vastuullinen työnantaja -kampanja on Suomen kattavin työelämän vastuullisuuskampanja, joka rakentaa yhdessä työnantajien kanssa vastuullisempaa työelämää Suomeen nyt ja tulevaisuudessa. Vastuullisuus on vahva arvo, joka koskettaa kaikkia työntekijöitä joka päivä. Vastuullinen työnantaja -kampanjan kuusi periaatetta ovat:

  • Syrjimättömyys
  • Työelämän tasapaino ja hyvinvointi
  • Esihenkilötyöhön panostaminen
  • Työn merkitys ja työssä kehittyminen
  • Tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus
  • Hyvä hakijakokemus

Oletko kuljetusalan ammattilainen?

Ota yhteyttä Hannaan (hanna.rissanen[@]verdis.fi) ja kerro, millaisia kuljettajan töitä olet tehnyt. Tapaamme mielellään myös sinut, jolla työura on vasta alussa. Olennaista on palveluasenne ja halu tehdä laatua.

Oletko muun alan ammattilainen?

Lähetä avoin hakemuksesi Hanna-Liisalle (hanna-liisa.jarvinen[@]verdis.fi) ja kerro hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miten me yhdessä voisimme tehdä Verdiksestä vielä vahvemman.

Oppisopimus ja työharjoittelu Verdiksellä

Opetamme alaa mielellämme myös uusille hyville tyypeille eli ole rohkeasti yhteydessä myös oppisopimus ja työharjoittelu asioissa! Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta tekijät tällä tärkeällä alalla riittävät myös jatkossa.

Toivottavasti nähdään pian!