Verdis Oy on valtakunnallisesti toimiva ympäristöhuollon palvelutoimittaja

Yhtiö tuottaa ympäristöhuollon osa- ja kokonaispalveluita kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin asiakkaille. Verdis Oy on merkittävä alan toimija Suomessa yli 51 miljoonan euron liikevaihdolla. Palvelemme asiakkaitamme yli 400 hengen voimin neljässätoista toimipaikassa. Kansainvälistä osaamista ja kokemusta tuo Pohjoismainen emoyhtiömme Verdis Group, joka työllistää noin 2000 henkeä.

Yhtiön palveluvalikoima sisältää kaikki jätehuollon osa-alueet niin pienten, keskisuurten kuin suuryritystenkin tarpeisiin. Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme palvelujamme. Seuraamme ja raportoimme markkinoiden monipuolisimmalla raportointityökalulla, joka mahdollistaa toiminnan tarkan analysoinnin ja tietoon perustuvan kehitystyön.

Vastuullisuuden ja hiilineutraliuden edistäminen on yhdistetty palveluratkaisuihimme. Tavoitteenamme on myös tukea asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteittensa mukaista kehitystä näillä osa-alueilla.

Verdiksen palvelut ovat laadukkaita, ympäristöystävällisiä, vastuullisia ja turvallisesti tuotettuja. Haluamme hallita ympäristövaikutuksiamme ja olemmekin voineet vähentää merkittävästi kuljetuksista aiheutuvia päästöjä tehokkaalla reittisuunnittelulla ja uudella kalusto- ja ajotapaseurannalla. Olemme rakentaneet johtamisjärjestelmäämme käytännönläheisesti ja yhdessä henkilöstön kanssa. Turvallinen tapa työskennellä ja toimia on avoimen tiedonkulun ja kuljettajilta saadun palautteen ansiota. Meille laatua on myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kuunteleminen, sekä laadukas asiakaspalvelumme.

Tapamme toimia

Toimintajärjestelmämme tarkoitus on varmistaa toimintamme laadun ja ympäristönsuojelun, energiatehokkuuden sekä työturvallisuuden korkea taso kaikissa työvaiheissa. Päämäärämme on tuottaa asiakkaillemme ympäristöystävällisiä, vastuullisia ja kustannustehokkaita ympäristöhuollon palveluita. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa etsimme heidän toimintaansa edistäviä toteuttamistapoja. Otamme toiminnassamme huomioon ympäristönsuojelun lisäksi työntekijöiden ja heidän edustajien sekä muiden sidosryhmiemme vaatimukset, tarpeet ja odotukset.

Huolehdimme henkilöstömme terveydestä ja hyvinvoinnista. Sitoudumme ennaltaehkäisemään työstä aiheutuvia vammoja ja terveyden heikentymistä sekä poistamaan vaaroja ja vähentämään työterveys- ja turvallisuusriskejä.

Näiden päämäärien saavuttamiseksi olemme asettaneet toiminnallemme mittareita, joiden tulokset katselmoidaan säännöllisesti toimintamme jatkuvan parantamisen edistämiseksi. Toimintapolitiikkamme näkyy kaikessa yrityksemme toiminnassa. Henkilöstöämme koulutetaan jatkuvasti päämääriemme edistämiseksi ja seuraamme aktiivisesti alan kehityshankkeita.

 

Jukka Koivisto
Toimitusjohtaja, Verdis Oy

Palveluamme ohjaa sertifioitu toiminta-järjestelmä, joka perustuu ISO 14 001-, ISO 9001-, ISO 45 001 ja ETJ+ – standardeihin.
Lataa sertifikaatit oheisista linkeistä:

ISO 9001| ISO 14 001| ISO 45 001| ETJ+|

Hyppää mukaan ympäristöjoukkoihin!

Jotta voimme tulevaisuudessakin olla alan parhaimmistoa, tarvitsemme joukkoomme osaavia ja innostuneita ammattilaisia. Tule vahvistamaan Suomen tiimiämme!