Jätehuollon hiilijalanjälki haltuun uudella CO2-raportilla

Entistä kattavampi Globes-raportointipalvelu tarjoaa asiakkaillemme jätelajikohtaista CO2ekv-päästötietoa vuoden 2021 tammikuusta alkaen. Päästölaskennan kertoimet ovat suhteutettu Suomen olosuhteisiin ja Verdiksen tyhjennysten ja kuljetusten ominaiskulutustietoihin. Hiilijalanjäljessä huomioidaan myös eri jätejakeille ominaiset kuljetus- ja käsittelytavat ja kuukausikohtaisia päästöjä voi tarkastella halutulta ajanjaksolta esim. kvartaali- ja vuositasolla. Lue lisää hiilijalanjäljen laskennan taustoista.

Johda tiedolla ja hyödynnä kattavia raportteja

Globes on helppokäyttöinen ja monipuolinen jätehuollon raportointipalvelu, joka auttaa sinua säästämään kustannuksissa sekä saavuttamaan ympäristötavoitteesi. Selainpohjaisen raportointijärjestelmämme avulla saat yksityiskohtaiset tiedot jätehuoltosi tilanteesta helposti ja nopeasti.

Saat järjestelmästä ajantasaiset raportit esimerkiksi jätemääristä ja -kustannuksista jätelajeittain, sekä jätteiden hyötykäyttöasteen ja eri laitoksiin toimitetut jätemäärät.

Raportit sisältävät taulukoita ja kuvaajia, ja ne on helppo tulostaa sellaisenaan tai tallentaa Excel- tai PDF-muotoon. Raportointi on mahdollista saada myös EWC-koodipohjaisesti (European Waste Catalogue).

Globes-raportointijärjestelmämme on helppokäyttöinen, kaikenkattava ja auttaa sinua säästämään kustannuksissa sekä saavuttamaan ympäristötavoitteesi.

Voit hyödyntää raportteja esimerkiksi viranomais-, ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportoinnissa sekä kustannusten hallinnassa. Voimme liittää myös ympäristönhuollon raportoinnin liiketoimintaasi tunnuslukuraportoinnilla.

Raportointipalveluumme pääset alla olevasta linkistä (vaatii kirjautumistunnukset):

Globes – ympäristöhuollon raportointi 

Haluatko lisätietoa raportointipalvelustamme? Kerromme Globesin toiminnoista ja muista raportoinnin mahdollisuuksista mielellämme lisää. Ota yhteyttä myyntiimme.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Laita viestiä ja kysy lisää!