Mikline Oy:n jätehuoltoliiketoiminta siirtyy Urbaserille

Mikline Oy:n jätehuoltoliiketoiminta siirtyy 26.1.2022 päivätyllä sopimukselle Urbaser Oy:lle. Liiketoiminnan siirto käsittää pakkaavan jäteautolla suoritettavat jätehuoltopalvelut kaupallisille asiakkaille ja asuinkiinteistöasiakkaille. Tällä sopimuksella Urbaser Oy vahvistaa palvelutarjontaansa ja kilpailukykyään Kanta-Hämeen alueella.

”Tällä liiketoiminnalla on pitkät juuret Miklinella ja se on ollut hieno osa tätä taloa. Nyt päästämme siitä irti, ja se pääsee osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jonka ydinliiketoimintaa ovat monipuoliset ympäristönhuoltopalvelut. Luopuminen tuntuu luonnollisesti haikealta, mutta on meille välttämätöntä, jotta pystymme panostamaan vielä tarmokkaammin omaan ydinliiketoimintaamme”, sanoo Mikline Oy:n toimitusjohtaja Petri Laakko.

”Mikline Oy on tuottanut laadukasta jätehuoltopalvelua Kanta-Hämeen alueella pitkään. Yhtiö on profiloitunut luotettavaksi jätehuollon palveluyritykseksi, jolla on erittäin osaava ja sitoutunut henkilökunta. Tämän liiketoiminnan yhdistäminen nykyiseen toimintaan vahvistaa mahdollisuuksiamme liiketoimintamme edelleen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, sanoo Urbaser Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koivisto.

Toiminnan siirto toteutuu 1.2.2022 alkaen. Tyhjennyspäivät ja tyhjennysrytmit säilyvät ennallaan.

Nykyiset asiakassopimukset siirtyvät sellaisinaan uudelle toimijalle ja ensimmäisen vuosineljänneksen laskutus tapahtuu huhtikuussa Urbaser Oy:n nimissä.

 

Jatkossa teitä palvelee Urbaser Oy:n asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@verdis.fi ja puhelinnumero 020 747 9090

Lisätietoja:

Mikline Oy, Petri Laakko 050 5843887

Urbaser Oy, Asiakaspalvelu 020 747 9090